Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un celebru prezentator și iubitul său, găsiți morți și „îndesați” în genți de surf. Cine este criminalul

În timpul eforturilor intense de căutare a prezentatorului TV Jesse Baird și a partenerului său, doi indivizi decedați au fost găsiți de poliția australiană.  

Descoperirea șocantă a unui cuplu dispărut: găsiți morți și abandonați în genți. Cine este criminalul și ce a făcut acesta, este de necrezut

Beaumont Lamarre-Condon, în vârstă de 28 de ani, ofițer de poliție în New South Wales, a fost acuzat săptămâna trecută de uciderea fostului său prieten Jesse Baird, în vârstă de 26 de ani, și a lui Luke Davies, în vârstă de 29 de ani.

„Suntem foarte siguri că i-am localizat pe Luke și Jesse”, a declarat comisarul de poliție din NSW, Karen Webb, la o conferință de presă marți, conform CNN.

Lamarre-Condon a furnizat informații pentru a ajuta la localizarea corpurilor, a adăugat Webb.

Citește și
police
Un ofițer de poliție australian, acuzat că și-a ucis fostul iubit și pe actualul partener al acestuia

Cadavrele, care încă nu au fost examinate, au fost descoperite în două genți de surf acoperite de resturi pe o proprietate din orașul Bungonia din NSW, a declarat detectivul superintendent Daniel Doherty.

„Fiecare zi, fiecare oră a fost o așteptare agonizantă, așa că sunt ușurat pentru familiile lor”, a spus ea.

Davies, un însoțitor de zbor, și Baird, fost prezentator TV, au fost văzuți ultima dată la domiciliul lui Baird din suburbiile estice ale Sydney-ului, Paddington, pe 19 februarie. Temerile pentru siguranța lor au crescut după ce obiectele lor personale însângerate au fost găsite într-un container de gunoi în Cronulla, la aproximativ 30 de kilometri distanță.

Poliția a spus anterior că la o percheziție la domiciliul lui Baird a fost găsit sânge, un „proiectil” și un cartuș tras de arma lui Lamarre-Condon.

Lamarre-Condon a apărut în instanță, vineri, acuzat de două capete de crimă. El nu a solicitat eliberarea pe cauțiune.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult