Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din California a fost prins cu un milion de cartușe și 248 de arme deținute ilegal în casa sa

Un bărbat din California, a fost arestat luna trecută, după ce au fost găsite în casa sa 248 de arme deținute ilegal și 1 milion de cartușe, a declarat joi procurorul general al statului.    

Bărbatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, „se presupune că nu are dreptul legal de a deține arme", a declarat procurorul general al Californiei, Rob Bonta, într-un comunicat, potrivit Business Insider.

Agenții Biroului pentru arme de foc care au percheziționat locuința bărbatului la 31 ianuarie au găsit 11 mitraliere, 133 de pistoale, 37 de puști, 60 de puști de asalt, 7 puști de vânătoare și 3.000 de încărcătoare de mare capacitate, a precizat Bonta.

Autoritățile au găsit, de asemenea, 1 milion de cartușe de „diverse calibre de muniție" și zeci de receptori de puști și rame de pistoale, a precizat procurorul general.

De asemenea, au fost descoperite mai multe grenade, dar acestea au fost considerate inerte de către geniștii locali, potrivit comunicatului.

Citește și
Armament Serbia
Țara vecină cu România care este înarmată de Rusia. Președintele a anunțat o nouă livrare: "Este în mâinile noastre"

În locuința bărbatului se aflau, de asemenea, 20 de amortizoare de zgomot și patru pistoale de semnalizare, se arată în comunicat.

Autoritățile nu au făcut publică locația exactă a locuinței bărbatului. O înregistrare video difuzată de biroul procurorului general a arătat o parte din interiorul a ceea ce pare a fi un mic arsenal, plin de mitraliere montate, alimentate cu centură, puști de calibru cu rază lungă de acțiune și zeci de lăzi cu muniție.

Deținerea unei mitraliere este în general ilegală în California, care are unele dintre cele mai stricte legi privind controlul armelor din SUA.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult