Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un avion militar rus s-a prăbușit în Marea Azov. Pilotul nu a supraviețuit

O aeronavă militară de tip Su-25 s-a prăbuşit luni în apropierea coastei în apele Mării Azov, anunţă agenţia rusă TASS.  Pilotul nu a supraviețuit, au anunțat autoritățile locale.

"Transmit condoleanţe rudelor bărbatului care şi-a pierdut viaţa în prăbuşirea avionului de atac Su-25 în timpul unui zbor de antrenament", a indicat pe Telegram Roman Bublik, liderul districtului Eiski, în regiunea Krasnodar, unde s-a produs accidentul.

Pilotul, care a căzut în mare, a fost adus la ţărm, dar nu a mai putut fi resuscitat, indică portalul rusesc RBK.ru.

Incidentul s-a petrecut în districtul Eiski, în jurul orei 15:00, iar aeronava Su-25 s-a prăbuşit în apropierea coastei.

La faţa locului lucrează angajaţi ai Ministerului Apărării şi ai serviciilor speciale, care stabilesc cauzele căderii aeronavei, relatează TASS.

Citește și
vladimir putin
Putin a naționalizat "temporar" firmele Danone şi Carlsberg din Rusia, după ce au anunţat că vor să părăsească piaţa rusă

Potrivit serviciului de presă al Districtului Militar Sud, avionul de atac a căzut în timp ce efectua un zbor de antrenament. Cauza preliminară a incidentului ar fi o defecţiune a motorului, scrie TASS.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult