Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un adolescent a înjunghiat patru adulți cu un cuțit la o școală din regiunea Rostov

Luni dimineață, un adolescent a atacat cu un cuțit și a înjunghiat patru adulți, în timp ce încerca să intre într-o școală din districtul Neklinovski din regiunea Rostov.  

Guvernatorul regiunii, Vasili Golubev, a scris despre acest lucru pe canalul său Telegram, conform TASS.

„La ora 07:50, la o școală din satul Krasni Desant din districtul Neklinovski, înarmat cu un cuțit și ascunzându-și fața în spatele unei măști, un adolescent de 15 ani, în timp ce încerca să intre în școală, a rănit patru adulți - trei angajați și o rudă a unuia dintre elevi. Atacatorul a fost reținut de martorii oculari. S-a stabilit că atacatorul era elev în clasa a 9-a la aceeași școală, el suferă de boli psihice. Autoritățile se află la fața locului. Niciunul dintre copii nu a fost rănit”, a scris guvernatorul.

Șeful regiunii a adăugat că victimele au fost rănite ușor și că acestea primesc îngrijiri medicale.

Potrivit departamentului regional de investigații al Comitetului de Investigații al Rusiei, anchetatorii au început o verificare preliminară după producerea situației de urgență. Potrivit departamentului, în timpul conflictului, adolescentul a rănit trei persoane cu un cuțit.

Citește și
mamaia
Scandal în stațiunea Mamaia din cauza unui loc de parcare. Un bărbat a scos un cuțit și și-a înjunghiat adversarul

„În jurul orei 8 dimineața, un adolescent în vârstă de 15 ani, în timp ce se afla într-una dintre școlile din districtul Neklinovski, în timpul unui conflict, a provocat răni cu un cuțit la doi angajați ai școlii, precum și la o rudă a unuia dintre elevi. În prezent, se stabilesc toate circumstanțele incidentului, se desfășoară o preinvestigație. La fața locului s-au deplasat anchetatori și criminaliști din cadrul departamentului de investigații. În funcție de rezultatele inspecției, se va lua o decizie procedurală”, a precizat departamentul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult