Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânără moartă după ce a vrut să-și mărească fesele. Operația, efectuată de o esteticiană „necalificată” care îi era prietenă

Poliția rusă investighează moartea unei fete de 22 de ani, care și-a pierdut viața în timpul unei operații de mărire a feselor, efectuată de o esteticiană „necalificată”, despre care se spune că era prietena ei.  

Mika Shabasova a murit la zece minute după ce i s-a administrat anestezic local pentru procedura din Makhachkala, scrie Mirror.

Intervenția chirurgicală a avut loc chiar în casa prietenei sale, cosmeticiana Uma M, care se află acum în arest la domiciliu.

Cosmeticiana ar fi urmat un curs de două săptămâni înainte de a face intervenția de mărire a feselor, pentru care a plătit 154 de lire sterline.

Ea le-a spus anchetatorilor că a anesteziat-o în mod repetat pe tânăra de 22 de ani cu lidocaină și a spus că s-a documentat în ceea ce privește eventualele reacții alergice.

Cosmeticiana este descrisă ca fiind o fostă chelneriță care nu avea licență în chirurgie estetică, dar care efectua „măriri de buze, obraji și funduri”.

Citește și
crima sibiu
A vrut să-l părăsească, dar n-a mai apucat. Un bărbat a stat două zile lângă cadavrul iubitei sale. „Voiau să moară împreună”

„Cauza decesului va fi stabilită în urma unei expertize medico-legale”, a relatat presa de stat, citată de Mirror.

„O tânără în vârstă de 22 de ani, rezidentă a orașului Makhachkala, în timp ce își vizita prietena, care efectua proceduri cosmetice la domiciliu, a murit pe loc după administrarea unui anestezic. În prezent, se stabilesc toate circumstanțele incidentului”, a declarat poliția din zonă.

Un prieten al tinerei a declarat că a îndemnat-o să nu se supună procedurii pentru fese, la care Uma M făcuse reclamă.

„Cosmeticiana care ar fi trebuit să efectueze operația, a primit abia recent o certificare. Ea a urmat un curs de două săptămâni și a devenit cosmeticiană. Înainte de asta, punea gene”, a declarat un apropiat al tinerei decedate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult