Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sinead O'Connor a lăsat instrucțiuni privind moartea sa. Primul lucru pe care ar fi trebuit să îl facă copiii artistei

Cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor, care a murit miercuri la vârsta de 56 de ani, le-a explicat copiilor săi exact ce să facă în cazul în care ea ar deceda brusc.

Trei dintre copiii artistei mai sunt în viață - Jake Reynolds, 34 de ani, Roisin Waters, 27 de ani și Yeshua Bonadio, în vârstă de 16 ani. Cel de-al doilea fiu al ei, Shane Lunny, s-a sinucis anul trecut, la vârsta de 17 ani.

Cu doi ani în urmă, Sinead O'Connor a dezvăluit într-un interviu pentru revista People că a avut o discuție cu copiii în care le-a spus că, în cazut în care va avea o moarte subită, este foarte important ca ei să protejeze munca și banii artistei.

O'Connor le-a spus celor trei copii ai săi că ar trebui să îl sune pe contabilul ei înainte să apeleze numărul de urgență 911.

„Când artiștii sunt morți, sunt mult mai valoroși decât atunci când sunt în viață. Tupac a lansat mult mai multe albume de când a murit, decât a făcut vreodată cât a fost în viață. Așa că este cam dezgustător ceea ce fac casele de discuri", a spus ea.

„De aceea mi-am instruit întotdeauna copiii, de când erau foarte mici: Dacă mama vosatră moare mâine, înainte să sunați la 911, sunați-mi contabilul și asigurați-vă că casele de discuri nu încep să-mi elibereze înregistrările, și să vă spun unde sunt banii voștri”, a continuat artista.

Sinead O'Connor, care a murit miercuri la vârsta de 56 de ani. Ea a fost găsită în stare de inconştienţă, la o adresă din Londra şi a fost declarată decedată la faţa locului, a anunţat Poliţia Metropolitană din Londra.

„Poliţia a fost chemată miercuri, 26 iulie, la ora 11:18, pentru a anunţa că o femeie este în stare de inconştienţă la o adresă rezidenţială. Ofiţerii s-au prezentat şi o femeie în vârstă de 56 de ani a fost declarată decedată la faţa locului'', a precizat Poliţia metropolitană într-un comunicat citat de Reuters.

„Decesul nu este tratat ca fiind suspect. Un dosar va fi pregătit pentru medicul legist'', se adaugă în document.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult