Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția Patriarhului Kirill, după moartea Dariei Dughina. Reprezentant al Bisericii: Sufletul ei curat este deja cu Dumnezeu

Patriarhul Kirill al Rusiei a transmis condoleanțe, după moartea Dariei Dughin, fiica lui Aleksandr Dughin.

“Am primit vestea morții tragice a fiicei tale cu profundă tristețe”, i-a transmis patriarhul lui Dughin.

Patriarhul Kirill a lăudat-o pe Daria pentru activitatea de jurnalist și cercetător. „Ea a reușit să obțină un succes semnificativ în domeniul ales, să câștige aprecierea și respectul colegilor”, scrie el. „Fie ca Domnul Milostiv al Cerului și al pământului să dea odihnă sufletului proaspăt plecat în lăcașurile celor drepți și să-i facă amintirea să fie veșnică”, a continuat el, conform Bisericii.

Jurnalistul și prezentatorul postului de televiziune ortodox Spas Andrei Afanasiev a scris despre Daria că era o persoană foarte competentă și încrezătoare, care s-a „distins prin puritatea discursului ei”.

„Nu am auzit niciodată un cuvânt rău despre ea de la nimeni... Sunt sigur că sufletul ei curat este deja cu Dumnezeu”, a notat Afanasiev.

Citește și
Aleksandr Dugin
Presa ucraineană: Rușii au lansat un videoclip cu „mărturisirea” tatălui „suspectei” de uciderea fiicei lui Dughin

Daria a fost în aceeași ordine filozofică și politică cu tatăl ei, care este cunoscut ca unul dintre liderii ideologici ai eurasianismului și a conceptului politic „Lumea Rusă”. El este, de asemenea, un susținător vocal al războiului din Ucraina, la fel ca și ea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult