Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a fost sechestrată și violată timp de 4 ani de un bărbat pe care îl cunoscuse pe internet. Cum a reușit să scape

O femeie a fost sechestrată și violată timp de patru ani de un bărbat pe care îl cunoscuse pe un site de întâlniri.

Victima, acum în vârstă de 30 de ani, din Polonia, l-a cunoscut pe Mateusz J (25 de ani) în 2019 și a mers să îl viziteze îl localitatea Gaiki, unde acesta locuia. Acolo a fost sechestrată într-un hambar și a fost supusă unor bătăi repetate, violuri și abuz mental. Mai mult, abuzatorul a lăsat-o însărcinată.

La acel moment, el a dus-o la un spital apropiat să nască, unde a forțat-o să își dea copilul spre adopție, scrie site-ul local myGlogow.

„Nu am putut să le spun medicilor adevărul, mi-a fost teamă. M-a amenințat că dacă mă plâng totul se va înrăutăți”, a spus victima pentru Telegraph.

Procurorii spun că femeia a fost ținută captivă într-un hambar care se afla la 4 metri de gospodăria vecinilor, care nu au bănuit nimic în tot acest timp.

Anchetatorii au dezvăluit că femeia nu avea acces la produse de igienă, apă curentă, toaletă, electricitate sau căldură în cămăruța obscură. Bărbatul o umilea și o ținea în izolare completă, scoțând-o afară cu o glugă peste ochi.

Localnicii l-au descris pe suspect ca fiind un singuratic și un ciudat. El a fost arestat în urmă cu câteva zile și riscă o pedeapsă de 25 de ani de închisoare.

De-a lungul timpului, femeia a fost dusă de mai multe ori la spital, după ce suspectul i-a rupt o mână și un picior. Cu o altă ocazie a avut nevoie de intervenție chirurgicală pentru o ruptură de anus. La finalul lui august, a fost din nou adusă la spital cu un umăr dislocat și a atunci a alertat personalul medical, care a chemat poliția.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult