Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un avion a aterizat cu scântei pe pista aeroportului, după ce a pierdut roata din față. VIDEO

Au fost momente de panică la bordul unui avion al companiei Ryanair, după ce aeronava a aterizat fără roata din față. Un pasager a suferit un atac de panică.

Incidentul a avut loc duminică după-amiază, pe aeroportul din Dublin, Irlanda. Un avion Ryanair, care venea de la Liverpool, a rămas fără roata din faţă în timp ce ateriza. Pilotul aeronavei a trebuit să facă eforturi pentru a o echilibra, potrivit The Sun.

Pe aeroportul din Dublin a fost declarată urgență totală.

„O urgență totală a fost declarată pe aeroportul din Dublin în această după-amiază după sosirea zborului Ryanair FR5542 de la LPL Airport. Pasagerii au debarcat în mod normal. Fluxurile de trafic aerian către aeroportul din Dublin au fost restricționate în timpul incidentului”, a precizat un purtător de cuvânt al aeroportului din Dublin.

Nu există informaţii despre persoane rănite, însă unul dintre pasageri a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri.

Reacția pasagerilor

Pasager: „Aterizarea a fost foarte grea. Avionul părea ușor scăpat de sub control după ce a frânat.”

Pasager: „Am simțit la un moment dat că avionul se va răsturna lateral.”

Pasager: „Totul s-a întâmplat atât de repede încât a durat câteva momente ca să îmi dau seama ce s-a întâmplat.”

Pasager: „Inițial am crezut că bate vântul foarte tare din cauza modului în care avionul a virat.”

Reacția companiei aeriene

Ryanair a transmis ulterior că avionul a întâmpinat „o problemă tehnică minoră” la aterizare, cu trenul din față. 

„Pasagerii și echipajul au debarcat în mod normal, iar aeronava va fi în scurt timp remorcată înapoi la hangar pentru inspecții suplimentare, de către inginerii Ryanair”, se arăta în comunicat.

Fluxurile de trafic aerian către aeroportul din Dublin au fost restricționate în timpul incidentului, iar zborurile de la Paris, Malaga şi Santiago de Compestella au fost deviate către aeroportul Shannon.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult