Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care o șosea din Turcia se rupe în două din cauza inundațiilor. VIDEO

Două provincii din sud-estul Turciei au fost lovite de ploi abundente și de inundații. Într-un clip, se observă cum o șosea se rupe pur și simplu în două din cauza inundațiilor.

Mai multe persoane au murit din cauza inundațiilor recente. Ministrul de Interne Suleyman Soylu a declarat că echipele de salvare încă caută cinci persoane date dispărute în trei locații, conform news.co.nz.

Cel puțin 12 persoane au murit în Sanliurfa, inclusiv cinci cetățeni sirieni ale căror cadavre au fost găsite într-un apartament apartament la subsol și care a fost inundat și două persoane au murit în interiorul unei dube care a rămas blocată într-un pasaj subteran.

În Adiyaman, două persoane s-au înecat după ce apele au luat cu totul o casă container care adăpostea o familie de supraviețuitori ai cutremurului.

„Când m-am trezit, casele noastre erau sub apă”, a spus Melek Yildirim agenției de stat Anadolu, după ce a fost evacuat de pe o stradă inundată din Sanliurfa cu barca. „Am uitat și de cutremur. Am uitat de tot. Bunurile noastre, chiar și mașinile erau în apă. Dumnezeu nu ne poate face să trecem din nou prin asta”, a continuat el.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult