Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Guvernator rus: Mai multe așezări de la frontiera cu regiunea Belgorod, sub focul trupelor ucrainene

Mai multe așezări de la frontiera cu regiunea Belgorod din Rusia sunt bombardate simultan de forțele ucrainene, a declarat guvernatorul din zonă, scrie SkyNews.

Într-o declarație publicată pe aplicația de mesagerie Telegram, Viacheslav Gladkov a declarat că două unități industriale din orașul de graniță Shebekino au fost bombardate și patru angajați au fost răniți.

Mai multe aşezări au rămas fără electricitate, a adăugat el.

Belgorod, care se învecinează cu regiunea Harkov a Ucrainei, a fost atacat în repetate rânduri de forțele Kievului de la începutul războiului.

Săptămâna trecută, forțele ucrainene au întreprins un raid transfrontalier major într-o serie de atacuri, confiscând pentru scurt timp mai multe așezări înainte de a se retrage peste graniță.

Citește și
femei armata ucraina
”Amazoanele” din armata ucraineană antrenate să ucidă invadatorii ruși chiar și cu un creion. De ce nu se predau niciodată

Kievul aproape niciodată nu își revendică în mod public responsabilitatea pentru atacurile din interiorul Rusiei și pe teritoriul controlat de ruși în Ucraina, dar a spus că distrugerea infrastructurii este planificată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult