Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fratele unui cunoscut lider al unui clan mafiot din Italia a ucis două femei apoi s-a sinucis în fața carabinierilor

Un italian care fusese condamnat la închisoare pe viață a ucis două femei, sâmbătă, 11 februarie, la Riposto, Catania. Individul ieșise din pușcărie într-o permisie pe care o obținuse ca premiu pentru bună purtare.

Bărbatul s-a sinucis în fața carabinierilor, după ce a comis faptele îngrozitoare, conform La Repubblica, citată de Rotalianul.

Individul se numea Salvatore La Motta și avea 63 de ani. Bărbatul era fratele unui cunoscut lider al unui clan mafiot din Riposto, Italia.

Imediat după ce a ieșit din pușcărie, individul le-a ucis pe cele două femei, de 48 și 50 de ani. Cele două au fost găsite, una după cealaltă, la o distanță de cinci minute, împușcate în cap.

Individul s-a sinucis cu aceeași armă pe care le-a omorât pe cele două femei, imediat după comiterea faptelor.

Citește și
ucrainean
Ucraineanul care și-a ucis un conațional în Portul Brăila a fost prins. Se plimba liniștit pe o stradă din Iași

Prima victimă se numea Carmelina Marino și a fost găsită în interiorul mașinii sale, care era parcată pe faleza unui port turistic din Riposto. Oamenii care au trecut pe lângă mașina în care se afla femeia au văzut-o pe aceasta prăbușită la volan, sângerând, și au chemat imediat poliția.

Imediat după descoperirea șocantă, carabinierii au fost alertați de o a doua crimă. De data aceasta, victima era Santa Castorina, care abia coborâse din mașină când a fost împușcată mortal cu unul sau mai multe focuri de armă. Femeia nu a mai putut fi salvată.

Criminalul s-a predat la o secție de poliție, înainte de a se sinucide în fața carabinierilor.

Salvatore La Motta fusese arestat pe viață în anul 2000 pentru crimă, și se crede că a fost în trecut un important membru al clanului mafiot Santapaola din Riposto,

Când au avut loc cele două crime, individul se afla în libertate după ce obținuse o permisie drept premiu pentru bună purtare. El urma să se întoarcă în închisoare câteva ore mai târziu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult