Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi români și doi moldoveni au fost arestați după ce au răpit și jefuit câștigătorul unui loz de 5 milioane de euro

Doi români și doi moldoveni au fost arestați la finalul lunii martie de carabinierii italieni, după ce au răpit și jefuit un om de afaceri, câștigătorul unui premiu de 5 milioane de euro la loz răzuibil. Primul suspect a fost reținut la o zi după atac.

Cei patru au acționat în data de 28 mai 2022. În miez de noapte, l-au așteptat pe omul de afaceri și pe soția acestuia, în fața vilei lor din Torino, și i-au atacat și amenințat cu o armă să le permit accesul în locuință, potrivit mattinopadova.gelocal.it.

Ulterior, un bărbat înarmat a păzit victimele care erau întinse pe jos cu mâinile la ceafă, în timp ce alți doi au furat bani și bijuterii, iar o româncă de 30 de ani a stat de pază în afara casei. Hoții au fugit cu banii și s-au făcut nevăzuți. În cele din urmă, omul de afaceri și soția sa au reușit să se elibereze și au alertat poliția. Din locuință au fost furate ceasuri și lingouri de aur în valoare de 600.000 de euro, precum și 20.000 de euro în bancnote. Bunurile au fost achiziționate de omul de afaceri după ce a câștigat un premiu de 5 milioane de euro cu un loz răzuibil, cu doi ani înaintea jafului.

La o zi după atac a fost arestat primul suspect în acest caz, un cetățean moldovean.

La 10 luni distanță, au fost arestați și ceilalți trei suspecți: un român de 38 de ani, considerat autorul planului, o româncă de 30 de ani și un cetățean moldovean în vârstă de 34 de ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult