Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce va face Trump după alegeri? Două mitinguri ciudate sugerează un plan violent

Pe lângă preocuparea de a câștiga alegerile, fostul președinte american își pregătește și o strategie în caz că le pierde.

Obiectivul său e să scape de închisoare, iar pentru asta mizează pe intimidarea judecătorilor cu ajutorul susținătorilor săi ce vor protesta în marile orașe, dar și cu sute de avocați care vor contesta corectitudinea alegerilor, scrie Spot Media.

Mai sunt trei săptămâni până la ziua votului, așteptată în toată lumea cu sufletul la gură. Campania electorală a ajuns la un nivel de intensitate greu de imaginat, iar tot mai mulți jurnaliști, comentatori și lideri de opinie vorbesc despre posibile violențe.

Nu există nici cel mai mic indiciu despre cine va fi noul președinte al SUA

Reprezentanții Kamalei Harris au anunțat zilele trecute că au strâns un miliard de dolari din donații de la intrarea acesteia în cursă, ceea ce și pentru SUA e o sumă exorbitantă. Miza confruntării politice a atins cote greu de imaginat.

Cu toate acestea, nu există nici cel mai mic indiciu despre cine va fi noul președinte al SUA. În cele șapte state federale care vor decide învingătorul, toate calculele făcute pe baza zecilor de sondaje de opinie arată că diferențele dintre Harris și Trump se situează în marja de +/- 2%.

Citește și
Mark Rutte spune că nu este îngrijorat de o revenire a lui Donald Trump la Casa Albă
Noul șef al NATO, mesaj către aliați. Ce se va întâmpla dacă Donald Trump câștigă un nou mandat

Articolul complet poate fi citit pe Spot Media. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult