Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Brexit: Proiectul de lege privind retragerea Marii Britanii din UE va fi prezentat vineri

Prim-ministrul britanic Boris Johnson va prezenta, vineri, în Camera Comunelor, proiectul de lege privind retragerea ţării din Uniunea Europeană, declanşând procesul de adoptare parlamentară, astfel încât ieşirea din UE să se producă la 31 ianuarie 2020.

„Avem în vedere să începem procesul înainte de Crăciun şi o vom face în conformitate cu Constituţia”, în concertare cu preşedintele Camerei Comunelor, care urmează să fie ales marţi, a indicat purtătorul de cuvânt.

Conform acestuia, proiectul va include termenii acordului convenit de Boris Johnson cu UE.

Guvernul este încrezător că va reuşi să obţină un acord de liber schimb pe termen lung cu Uniunea Europeană, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Brexit înainte de Crăciun

 

Citește și
protest Londra
Revoltă în Marea Britanie după victoria lui Boris Johnson. Protestatarii furioși s-au bătut cu forțele de ordine

Parlamentarii britanici vor vota înainte de Crăciun acordul de Brexit pe care premierul conservator Boris Johnson l-a convenit cu Bruxelles-ul, a declarat acesta sâmbătă.

Johnson, care a câştigat detaşat alegerile parlamentare anticipate de joi, a făcut această declaraţie la Sedgefield în nord-estul Angliei, fief-ul fostului premier laburist Tony Blair, unde conservatorii au obţinut un câştig istoric de voturi din partea simpatizanţilor Partidului Laburist, de opoziţie.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult