Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Biden, cuprins de un acces de tuse în timpul unor declarații. ”Am un nepoțel care a răcit și îi place să-l pupe pe bunicul”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cu vocea răguşită şi accese de tuse când vorbea despre economie, preşedintele american Joe Biden i-a asigurat pe reporteri că nu are Covid. Ar fi doar o răceală pe care a luat-o, susţine liderul de la Casa Albă, de la nepoţelul lui.

Cel mai mic dintre nepoţii preşedintelui american este Beau, fiul lui Hunter Biden. Bebeluşul poate fi văzut adesea la Casa Albă şi a fost cu familia Biden extinsă pe insula Natucket, punctul cel mai sudic al statului Massachusetts, unde au sărbătorit Ziua Recunoştinţei.

Joe Biden, care are 79 de ani şi este cel mai vârstnic preşedinte pe care l-a avut vreodată America, este vaccinat anti-Covid, inclusiv cu doza booster.

Nu are de gând să-şi schimbe programul apariţiilor publice, în perioada următoare, deşi a primit întrebări repetate în acest sens, în contextul apariţiei tulpinei Omicron, mai contagioasă decât variantele precedente ale coronavirusului.

”Biden: Afacerile private şi munca... Gata să onoreze cererile consumatorilor pentru sărbători... America a revenit la lucru. Reporter: Vocea dumneavoastră sună un pic diferit. Sunteţi bine? Biden: Sunt în regulă. Mă testez zilnic să văd - testare pentru Covid. Sunt verificat pentru toate tulpinele. Ceea ce am este un nepoţel de un an şi jumătate, care a răcit, şi îi place să-l pupe pe bunicul. Şi îl pupă... Oricum, e doar o răceală”.

Citește și
Joe Biden
Joe Biden, despre varianta Omicron: Sunt motive de îngrijorare, nu de panică

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult