Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bătaie cu pumni și bețe de schi între o familie de români și una de olandezi. Totul a pornit de la locurile din telegondolă

În Ötztal, Austria, două familii, una de români și cealaltă de olandezi, au fost implicate într-o altercație violentă în timp ce se aflau la schi.  

Un român a suferit răni grave și a fost transportat la spital cu un elicopter în urma conflictului, conform site-ului austriac de știri OE24.

Membrii celor două familii așteptau la telegondola Schwarzen-Schneid-Bahn din Sölden, cu intenția de a urca la ghețarul Rettenbach, situat la o altitudine de 3.250 de metri.

Scandalul a izbucnit în timpul îmbarcării, când cele două familii au fost separate și femeile au fost obligate să stea în a doua cabină a telegondolei. Între acestea s-a iscat o ceartă, care s-a amplificat pe parcursul călătoriei, culminând cu o bătaie la stația intermediară.

Conform informațiilor, femeile s-au agresat inițial verbal, apoi și-au sunat soții, care s-au implicat în conflict la stația intermediară. A urmat o bătaie în toată regula, cu pumni și bețe de schi. O româncă și o olandeză au fost rănite. Românul a fost transportat la Spitalul Zams cu un elicopter de urgență, în timp ce olandeza s-a prezentat la medic pe cont propriu.

Citește și
scanda botosani
Bătaie sălbatică pe o stradă din Botoșani. Mai mulți indivizi s-au luat la omor cu topoare și ciocane

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult