Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat lăsat inconștient cu o singură lovitură de un protestatar din Hong Kong

Un bărbat din Hong Kong a fost la un pas să-și piardă viața după ce un protestatar supărat l-a lovit în cap cu un capac de canalizare, în timp ce acesta încerca să înlăture o baricadă ridicată în timpul protestelor anti-guvernamentale din oraș.

Într-un videoclip filmat sâmbătă seară se poate vedea cum mai mulți protestatari mascați se confruntă cu un bărbat de 53 de ani care încerca să deblocheze drumul, ridicând o baricadă plasată acolo în timpul protestelor, relatează Russia Today.

Bărbatul și-a scos telefonul când s-a văzut înconjurat de protestatari, dar nici nu a apucat să reacționeze și a fost lăsat inconștinent după ce a primit o lovitură violentă în cap cu o bară de metal

Atacatorul a fugit imediat de la fața locului, în timp ce bărbatul zăcea plin de sânge pe asfalt.

Citește și
donald trump
Donald Trump susține protestatarii din Hong Kong. China și Hong Kong condamnă decizia

Ulterior, acesta a reușit să-și recapete cunoștința și a mers să primească îngrijiri medicale, fiind internat. Poliția a spus că i-a fost furat telefonul și a reiterat că „nu tolerează pe absolut nimeni care folosește violența pentru a atinge un scop”.

Luna trecută, un lucrător stradal în vârstă de 70 de ani a fost ucis după ce a fost lovit cu o cărămidă aruncată de un revoltător mascat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult