Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anchetă în Canada după ce mai mulți influenceri au postat imagini cu o petrecere dintr-un avion închiriat

Ministrul transporturilor din Canada a deschis o anchetă după ce un avion al companiei Sunwing, închiriat, plin cu pasageri fără mască a devenit scena unei petreceri cu alcool și fără măști de protecție, scrie Daily Mail.

Imaginile scandaloase ale călătoriei de la Montreal la Cancun au fost distribuite online, în timp ce Canada se luptă cu un val de cazuri noi de Covid, care copleșește spitalele și provoacă închiderea școlilor în Quebec și Ontario.

Pasagerii – despre care se spune că sunt „influenceri” de pe rețelele de socializare au fost filmați în timp ce fumau, dansau și își făceau selfie-uri, încălcând numeroase reguli de transport aerian.

Ei se confruntă acum cu amenzi și posibile interdicții de zbor, a informat Le Journal de Montréal, și tuturor li s-a interzis să călătorească acasă cu compania aeriană Sunwing.

Ministrul canadian al transporturilor, Omar Alghabra, a declarat pe Twitter că a cerut autorităților de reglementare Transport Canada să investigheze scenele din 30 decembrie.

Grupul numit 111 Private Club și-a asumat răspunderea pentru petrecerea transmisă pe Instagram, a menționat Toronto Star. Contul de socializare al grupului include imagini video cu pasageri care aplaudă și țipă.

Sunwing a declarat că a anulat zborul de întoarcere al grupului către Montreal, programat pentru 5 ianuarie, ca urmare a investigației transportatorului și ca urmare a refuzului grupului de a accepta toate condițiile de transport.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult