Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Actorul Juan Joya Borja, celebru pentru râsul său unic, a murit la vârsta de 65 de ani

Popularul comediant şi om de televiziune Juan Joya Borja a murit, miercuri, la vârsta de 65 de ani, la Spitalul Virgen del Rocio din Sevilla.

Poreclit „El Risitas”, acesta era internat din luna septembrie a anului trecut la Spitalul Caridad din Sevilla, iar recent a fost transferat la Spitalul Universitar Virgen del Rocio, după ce boala a recidivat brusc. La scurt timp după transfer, actorul a încetat din viață, informează Mediafax, care citează ABC.

Juan Joya Borja s-a făcut cunsocut în anii 2000, odată cu apariţiile sale la programele „El vagamundo” sau „Ratones coloraos”, unde şi-a povestit experienţele alături de „El Peíto”. Râsul, glumele, personalitatea şi celebrul său slogan „cunaooo” i-au adus porecla „El Risitas”.

La nivel internațional, acesta a ajuns faimos în 2014, când pe platforma Reddit s-a viralizat un videoclip cu acesta. Râsul său unic a făcut înconjurul lumii, iar parodierea spuselor actorului cu diferite texte amuzante multe clipuri virale.

 

Citește și
anthony hopkins
Oscar 2021. Anthony Hopkins este cel mai vârstnic actor câștigător la categoria rol principal

 

Videoclipul original cu momentul în care actorul râde într-un fel ce a amuzat o lume întreagă este din 2007, iar Juan Joya Borja povestea la acel moment prima sa zi de muncă la un restaurant de lângă ocean.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult