Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jocul săptămânii e Survivor.IO. Cât reziști într-o luptă cu zombie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Telefoanele pregătite - Survivor.io. Un joc simpatic de supraviețuire. Fără reclame, foarte dinamic... Chiar e distractiv.

Povestea din joc e cam așa: orașul e invadat de zombie, și nimeni altcineva nu-l poate salva decât tu. Și-atât, asta-i tot ce e de făcut în Survivor.IO. Care, altfel, e destul de simplu. Poate fi jucat cu un singur deget.

Invazia de zombie poate fi oprită doar cu arme, iar în același timp, pe ecran, pot fi zeci, chiar sute de creaturi. Fiecare creatură distrusă dă experiență, iar la un nou nivel poate fi aleasă o altă armă - De-asta e foarte importantă strategia aleasă - sunt disponibile rachete, drone, fulgere, boomerang sau ajutoare pentru viață ori viteză. Nicio rundă nu va semăna cu alta. Din când în când apare și câte-un boss, care face trecerea către runde mai dificile.

Și pentru că e survivor în nume, nu punctajul cel mai bun te face câștigător, ci câte minute ai supraviețuit în el. Survivor.IO este gratuit și poate fi jucat pe dispozitivele cu Android și iOS. Nu are reclame și poate fi jucat fără să investești bani în el.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult