Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jocuri gratuite pe care le poți juca în vacanță sau concediu. Detalii la iLikeIT

Your browser doesn't support HTML5 video.

În ediția de luni a iLikeIT vorbim despre jocurile online gratuite, excelente pentru cei care pleacă în vacanță în această vară.

Avem o listă de jocuri foarte interesantă.

Towns of Salem este varianta digitală a jocului Mafia, jocul de societate, în care fie ești din mafie, fie ești parte din comunitatea care trebuie să găsească jucătorii care lucrează pentru infractori. Este un joc de deducție, este un joc de logică, un joc în care trebuie să-i convingi pe ceilalți că tu ești de partea bună.

Geo Flight Simulator este un simulator de zbor gratuit direct din browser, nu ne trebuie un calculator foarte performant. Ce vedeți când jucați sunt hărți ale globului pământesc, făcute din satelit. Dacă plătim 10 dolari pe lună primim o hartă HD. Este un simulator în care putem să controlăm avionul, avem mai multe opțiuni.

Fallen London este un joc atipic, care poate fi jucat online. Este un joc bazat pe text – un soi de carte în care jucătorul își alege traseul prin poveste. Poți fi un detectiv, un hoț, un savant sau orice altceva îți dorești, fiecare alegere influențează relațiile și povestea. Fallen London este gratuit.

Citește și
ilikeit laptop
Ce știu să facă cele mai noi computere de pe piață. Modelele prezentate la iLikeIT

Mai multe detalii în VIDEO atașat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult