Modifica setarile cookie
Toate categoriile

22 de jocuri au fost create în doar 48 de ore la ”Bucharest Summer Game Jam”. ”Don't Touch Yourself” este unul dintre ele

Your browser doesn't support HTML5 video.

La iLikeIT, astăzi ne jucăm. În studio au fost invitați Marina Ivan, Marian Cîlțea și Bogdan Foca, organizator al evenimentului Bucharest Summer Game Jam.

În București a avut loc ”Bucharest Summer Game Jam”, un maraton de dezvoltat jocuri, exact în stilul unui hackathon. Participanților li s-au oferit o temă, pe care au fost liberi să o intrerpreteze cum doresc, cât și o limită de timp în care sa isi desfasoare activitatea.

Astfel, în total, au fost create 22 de jocuri în doar 48 de ore.

Iar unul dintre aceste jocuri, create acolo, se numește ”Dont Touch Yourself”, un joc de VR in care obiectivul principal al jucătorului este să supraviețuiască 90 de secunde.

Pentru a reuși, acesta trebuie să colecteze cuburile care apar. Însă, în momentul în care jucătorul reușește sa colecteze un element, în joc apare o clona a sa ce ilustrează poziția jucătorului în momentul în care a atins cubul.

Citește și
salvamont ilikeit
Noile tehnologii folosite de voluntarii Salvamont România în misiunile de salvare. Detalii la iLikeIT

Pentru a putea rezista în joc până la finalul rundei, jucătorul trebuie să adune elementele speciale fără să se atingă pe sine.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult