Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cât de grele au fost subiectele la matematică de la Simularea Evaluării Naționale 2024. Profesor: „Subiecte de calitate”

Profesorii Monica Chivu și Cristian Demian de la Centrul Educațional Unirea au rezolvat live subiectele la matematică și au comentat gradul de dificultate al acestora.  

Profesoara de matematică Monica Chivu spune că subiectele de la simulare au fost „de calitate” și au avut un nivel mediu spre ridicat cu accent pe anumite probleme care fac diferența dintre nota 9 și 10.

„Aceste subiecte au fost de calitate, clare, cu un nivel de dificultate mediu -ridicat. Vreau să-i felicit pe cei care au întocmit varianta de lucru. Grila de algebră a avut nivel mediu, grila de geometrie tot nivel mediu, dar cu un accent la problema 3 de la Subiectul II roman. Subiectul III a fost de nivel mediu-ridicat, iar diferența dintre nota 9 și nota 10 va fi făcută de problemele 4b și 5 b”, este de părere profesoara de la Centrul Unirea.

Colegul ei, profesorul de matematică Cristian Demian, spune și el că aceste subiecte fac diferența între elevii care se pregătesc pentru note mari și cei care se mulțumesc cu note mai mici.

„Subiectele mi s-au părut de un nivel mediu, cu anumite momente în care trebuie să se facă diferența dintre cineva cine se pregătește intensiv și cineva cine a tratat mai superficial pregătirea pentru aceste examene”, a fost de părere profesorul.

Vedeți aici subiectele care s-au dat la proba de Matematică din cadrul simulării Evaluării Naționale 2024 și rezolvarea live a acestora. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult