Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Un moment așteptat de un continent întreg. Un turneu urmărit cu emoții, cu bucurii, cu tristețe, dar mai ales cu un entuziasm imens!

EURO 2024 se apropie de marea finală, iar acum se cunosc cele două echipe care vor intra pe teren cu un singur gând – să câștige titlul european!

Aseară, în direct la PRO TV și pe VOYO, telespectatorii au avut parte de ultimul meci din semifinale, iar acum așteaptă să vadă cine se va impune la final!

Olanda – Anglia, duelul din ultima semifinală de la EURO 2024 a început puternic și a arătat că este o confruntare cu o miză atât de importantă!

Olandezii au deschis scorul rapid, în minutul 7 prin Simons, însă doar câteva minute mai târziu, Kane a egalat printr-un penalty extrem de dezbătut! Când toată lumea aștepta prelungirile, englezii au dat lovitura și au marcat la finalul celei de-a doua reprize, prin Watkins! Cu 2-1, Anglia elimină Olanda și merge în marea finală, unde îi aștepta deja Spania!

Citește și
anglia
Selecţionerul Olandei, după înfrângerea în faţa Angliei: Suntem dezamăgiţi de rezultatul final. Este dificil de acceptat

Cea de-a doua semifinală EURO 2024 a fost lider absolut de audiență, la PRO TV, în intervalul orar 22:00 – 23:54. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 15.6 puncte de rating și 56.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 2.8 puncte de audiență și 10.2% share.

De-a lungul difuzării, peste 2.5 milioane de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 22:46, aproape 3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

De la miezul nopții, telespectatorii și-au luat porția zilnică de comentarii! Costin Ștucan, Cătălin Oprișan, Ciprian Marica și Răzvan Raț au tras concluziile și au oferit o nouă emisie încărcată de stare de bine, în Studioul UEFA EURO 2024!

Studioul EURO a fost lider absolut de audiență în intervalul 23:59 – 25:04. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.3 puncte de rating și 37.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 2 puncte de audiență și 13.8% share.

Au mai rămas doar câteva zile până la cel mai așteptat moment – cel în care o echipă va ridica trofeul și va fi desemnată Campioana EUROPEI! Duminică, de la 22:00, în direct, Spania și Anglia dau ultima bătălie la EURO! Nu ratați marea finală EURO 2024, la PRO TV și pe VOYO!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult