Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Visarion Alexa chema femeile la spovedanie după ce le agresa sexual. Preotul avea conversații cu victimele pe Telegram

Your browser doesn't support HTML5 video.

Preotul Visarion Alexa, aflat sub control judiciar pentru agresiune sexuală, este așteptat să sosească, din nou, la Parchetul General, unde continuă percheziția informatică începută marți.  

Anchetatorii vor să recupereze din telefonul său discuțiile purtate cu femeile care au depus plângere împotriva lui.

Părintele Visarion Alexa este așteptat, din nou, la Parchetul General, pentru a se supune percheziției informatice făcute de anchetatori. Acesta nu este audiat, dar trebuie să fie de față atunci când procurorii îi verifică telefonul.

Visarion Alexa chema femeile la spovedanie

Anchetatorii vor să recupereze dialogurile pe care el le-a purtat pe Telegram, o aplicație prin intermediul căreia el comunica cu femeile care îl acuză acum. În acele conversații, el insista să le vadă din nou și le chema pe femei la spovedanie.

Preotul a recunoscut de două ori acuzațiile care i se aduc, o dată în fața polițiștilor, iar a doua oară în fața șefilor săi de la Patriarhie.

Citește și
Încă cinci femei au depus plângeri împotriva preotului Visarion Alexa
Încă cinci femei au depus plângeri împotriva preotului Visarion Alexa, cercetat pentru agresiune sexuală

Pe lângă femeia care l-a acuzat inițial de abuz sexual au mai apărut, între timp, alte cinci plângeri asemănătoare instrumentate și investigate în acest moment de polițiștii Secției 20.

Preotul a fost miercuri și la controlul judiciar la care trebuie să se prezinte de trei ori pe săptămână, la postul de poliție din Joița, acolo unde are domiciliul.

Nu este exclus ca alte victime să apară pe parcursul investigației.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult