Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Focuri de armă în Buftea. Un bărbat care împărțea pliante electorale a fost împușcat în picior

Your browser doesn't support HTML5 video.

Au răsunat împușcături joi seară în Buftea, lângă București. Un tânăr înarmat a ieșit pe stradă și, în urma unei discuții aprinse cu un grup de oameni, a tras înspre un bărbat.  

Omul a fost rănit la picior, iar suspectul s-a făcut imediat nevăzut, după cum povestesc martorii.

Spiritele s-au încins în jurul ore 19:00, când mai mulți membri ai unui partid mergeau pe strada și împărțeau pliante localnicilor din Buftea.

La un moment dat, după cum povestesc martorii, un tânăr în vârstă de 29 de ani și-a făcut apariția cu o arma de tip airsoft și a tras către un bărbat de 45 de ani. Omul a fost rănit la piciorul drept.

Martor: „După o discuție, care a fost una pașnică, unul dintre, să spunem contracandidați, a scos un pistol cu bile. A tras un foc în piciorul unui coleg, după care a mai descărcat încă alte 5-6.”

Citește și
poliția bruxelles
Împușcături în Bruxelles. Cel puțin o persoană a fost ucisă. De la ce a pornit totul

Victima a sunat la 112 abia după câteva ore de la incident. Un echipaj medical i-a acordat îngrijiri și nu a fost transportată la spital.

Martor: „Au început să apară durerile și am sunat la 112. Este anormal ca într-o campanie electorală în anul 2024 să se tragă focuri de armă, indiferent că e vorba de glonț sau aer comprimat.”

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, suspectul ar fi fugit de la locul faptei.

După ce a fost făcut denunțul, polițiștii l-au căutat pe suspect timp de aproximativ 3 ore. Acesta a fost prins și adus la poliția orașului Buftea, unde a fost audiat timp de alte câteva ore.

În timp ce tânărul dădea explicații în fața anchetatorilor, rudele lui s-au adunat în fața secției de poliție. Apropiații lui susțin că rănitul ar fi vinovat de cele întâmplate.

Oamenii legii continuă cercetările și urmează să stabilească dacă tânărul avea nevoie de permis pentru a deține acea armă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult