Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un minor a murit într-un accident, în județul Gorj. Șoferul, care nu avea permis și era băut, a intrat într-un cap de pod

Un minor de 15 ani a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident produs în comuna Plopşoru.

Șoferul autoturismului în care se afla adolescentul a intrat într-un cap de pod, el neavând permis şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a informat IPJ Gorj.

Potrivit sursei citate, din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un tânăr de 28 de ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Plopşoru, din direcţia oraşului Rovinari către oraşul Filiaşi, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare părăsind partea carosabilă şi a lovit un cap de pod şi un autoturism parcat în afara părţii carosabile, transmite Agerpres.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto şi decesul tânărului de 15 ani, din municipiul Petroşani, pasager pe scaunul dreapta faţă al autoturismului.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentul, fiind identificat de poliţişti în apropierea producerii evenimentului rutier, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citește și
Politie
Un șofer drogat care a făcut un accident a refuzat să se oprească la semnalul polițiștilor. Și-a continuat drumul cu un taxi

De asemenea, cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis.

Comunicat  

In noaptea de 1/2 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Plopșoru s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un tânăr, de 28 de ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Plopșoru, din direcția orașului Rovinari către orașul Filiași, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare părăsind partea carosabilă și a lovit un cap de pod și un autoturism parcat înafara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și decesul unui tânăr,de 15 ani, din Municipiul Petroșani, pasager pe scaunul dreapta față al autoturismului.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentul, fiind identificat de polițiști în apropierea producerii evenimentului rutier, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpa, părăsirea locului accidentului, conducerea sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult