Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un individ de 26 de ani a lovit cu mașina intenționat o familie, în Cluj-Napoca. Atacul ar fi fost comandat de un alt bărbat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz șocant în județul Cluj, unde un individ a lovit cu mașina, intenționat, o familie întreagă. În timp ce copilul a reușit să se ferească în ultima secundă, mama acestuia a fost izbită, iar soțul ei a fost rănit la picioare.

Acesta bănuiește că atacul ar fi fost comandat de un alt individ. Șoferul, de 26 de ani, a fost arestat pentru tentativă de omor.

De la ce a pornit totul

Cei doi părinți însoțiți de copilul lor se întorceau acasă, în comuna Apahida, la aproape 15 kilometri de Cluj-Napoca. Tânărul de 26 de ani ar fi început să îi ceară socoteală pentru o datorie mai veche de 100 de lei, însă după un scurt schimb de replici, acesta s-a urcat la volan și a accelerat cu putere.

Victimă: „Uite, aici a băgat-o pe soția mea. Pe mine acolo, la gard. Aici. Vezi? Mașina aia m-a adus aici. Aici mi-a prins piciorul”.

Potrivit procurorilor, individul de 26 de ani a repetat manevra de două ori. Atât cei doi soți, cât și alte două mașini aflate în parcare, au căzut pradă furiei bărbatului. Cel mic a reușit să se ferească.

Citește și
topor
Crimă șocantă în Câmpulung Moldovenesc. Un tânăr l-a ucis cu un topor pe iubitul mamei sale
Suspectul s-a prezentat singur la poliție

În timp ce femeia de 36 de ani a fost transportată la spital și operată de urgență, soțul acesteia spune că totul ar fi fost pus la cale de o altă persoană, care i-ar fi trimis mesaje dure pe telefon.

Victimă: „Trebuia să-i dau mai de mult un milion și, după o lună, a venit după bani, dar aia a fost agățeală, dar îi că l-a pus cineva de aici. Ăla mă tot bănuiește pe mine că eu l-am furat. De la niște furturi care s-au făcut, dar nu există probe. Eu nu i-am furat nimic”.

După atac, șoferul a plecat de la fața locului, dar ceva mai târziu s-a prezentat singur la poliție.

Tatăl victimei: „Am impresia că ei au fost ceva prieteni și ăsta al meu i-a dat ceva bani și a fost să-i dea banii”.

Potrivit procurorilor, din cauza gravității faptelor sale dar și a intenției evidente de a accidenta familia, tânărul este acuzat de tentativă de omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult