Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A murit sugrumat după un moment intim cu soția. Femeia l-a decapitat, i-a mutilat cadavrul și i-a ascuns organele genitale

O femeie acuzată că și-a decapitat soțul și i-a mutilat cadavrul își atacă acum avocatul care o apără în instanță.  

Femeia acuzată de omucidere de gradul întâi, mutilare a unui cadavru și agresiune sexuală de gradul trei și-a atacat propriul avocat care o reprezintă în instanță.

Avocatul a încercat să obțină o amânare în instanță a procesului lui Taylor Schabusiness, care trebuia să aibă loc pe 6 martie. El ceruse judecătorului încă două săptămâni pentru ca un expert să analizeze competența clientei sale de a fi judecată.

La câteva momente după ce judecătorul a acceptat cu reticență să amâne procesul, femeia l-a atacat pe avocat. Ea a fost trântită la podea în sala de judecată, fiind imobilizată.

Sala de judecată din Wisconsin a fost apoi evacuată înainte ca audierile să fie reluate.

Citește și
Scurgeri de informații la DIICOT Botoșani. O suspectă i-a așteptat pe mascați la descindere cu cafeaua gata făcută
Zeci de percheziții într-un dosar de crimă organizată. Migranții plătesc mii de euro pentru a fi traficați

La finalul audierilor, avocatul a precizat că va depune o moțiune pentru a se retragere din acest proces. Instanța nu s-a pronunțat imediat în această privință.

Momentul în care femeia și-a atacat avocatul, chiar în fața judecătorului Crimă macabră

Taylor Schabusiness este acuzată de omucidere de gradul întâi, mutilare a unui cadavru și agresiune sexuală de gradul trei, pentru uciderea fostului soț, pe nume Shad Thyrion, scrie DailyMail. Crima a avut loc în februarie anul trecut, în casa mamei victimei din orașul Green Bay, Wisconsin.

Ea este acuzată că l-a strangulat pe partenerul său, l-a abuzat sexual și l-a ucis. Ulterior, femeia a tranșat cadavrul și a ascuns părți din corpul bărbatului în casă și în mașină.

Ea i-ar fi ascuns organele genitale într-o găleată. La sosirea poliției, ea le-a spus agenților „să se distreze găsind părți" din corpul victimei care erau ascunse prin casă.

Atunci când a fost arestată, polițiștii care i-au percheziționat casa au descoperit părți din corpul bărbatului. Agenții au precizat că au găsit „un organ masculin” într-o găleată, alături de „fluide corporale” și cuțite.

Polițiștii au recuperat și alte părți ale corpului cadavrului, inclusiv o parte de trunchi care a fost găsită într-o geantă.

Când poliția a interogat-o pe Schabusiness și a întrebat-o ce s-a întâmplat, aceasta ar fi răspuns: „Aceasta este o întrebare bună".

În data de 22 februarie, cei doi ar fi fumat metamfetamină și ar fi întreținut relații sexuale înainte de această crimă macabră. Femeia a mărturisit că și-a pierdut cunoștința și că l-a strangulat pe partenerul său.

Ea le-a spus anchetatorilor că, deși nu a vrut să-l omoare, i-a plăcut să-l sugrume pe bărbat.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult