Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un băiat de 15 ani, arestat după ce și-a înjunghiat fratele. Spune că era sub influența drogurilor în momentul atacului

Un adolescent de 15 ani, din Arad și-a înjunghiat fratele de 17 ani, marți. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Băiatul și-a înjunghiat fratele în zona rinichiului stâng și a colonului. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Județean Arad, unde a fost operat, scrie aradon.ro.

Atacatorul a fost reținut sub acuzația de violență în familie în condițiile tentativei de omor.

Tânărul de 15 ani este cunoscut ca fiind consumator de droguri, „cristal” și cannabis. În primă fază, acesta negase că ar fi consumat substanțe interzise înainte de atac, însă ulterior s-a răzgândit și a declarat în fața judecătorului ca era sub influența drogurilor.

Pentru a se stabili dacă a consumat sau nu substanțe interzise, minorului i-au fost recoltate probe biologice.

Citește și
politie politia nu treceti
Petrecere cu scandal. Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de un prieten

„În data de 23 august, în jurul orei 15:30, pe fondul unor neînţelegeri, inculpatul minor, în vârstă de 15 ani, în timp ce se afla la domiciliul său în municipiul Arad, l-a agresat fizic pe fratele său, în vârstă de 17 ani, provocându-i o plagă cu un cuţit în zona inferioară a spatelui. Victima a fost internată de urgenţă, în stare gravă, la Spitalul Clinic Judeţean Arad, fiind operată. Potrivit constatărilor preliminare, întocmite de SJML Arad, victima a suferit leziuni traumatice care necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, dacă nu survin complicaţii, viaţa acesteia fiind pusă în primejdie. Inculpatul minor a fost reţinut în data de 24 august şi urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult