Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a spălat adidașii cu detergent și i-a luat în picioare. L-a prins ploaia, iar pățania lui a devenit virală

Postarea unui tânăr care și-a spălat adidașii cu detergent, iar apoi aceștia au făcut clăbuci în ploaie, a devenit virală.

Tânărul și-a făcut o fotografie la încălțăminte și a povestit ce a pățit pe rețeaua de socializare. Mai exact, i-a curățat cu Vanish, dar a omis să-i și clătească, punându-i la uscat.

Tânărul a fost surprins să vadă spuma detergentului ieșindu-i din adidași, a făcut o poză și a distribuit-o pe Facebook. Întâmplarea amuzantă a strâns imediat mai bine de 3.000 de Like-uri și o grămadă de comentarii, relatează publicația The Sun.

„Zilele trecute mi-am spălat adidașii cu Vanish și i-am lăsat la uscat. Acum la fiecare pas pe care îl fac, în ploaie, picioarele mele sunt pline de spumă” a scris tânărul pe pagina sa de Facebook.

Explicația este simplă: tânărul nu i-a clătit bine, astfel că în țesătură a rămas detergent, care a reacționat la apa de ploaie, arată sursa citată. „Auu, ăsta e cel mai amuzant lucru pe care l-am văzut anul acesta” a comentat un internaut.

Citește și
Picior cu bacterie
Fetiță de 4 ani, la un pas de moarte. A probat o pereche de adidași, fără șosete

„Măcar o să-ți miroasă picioarele frumos” a spus altul, în timp ce al treilea a scris că se vede deja un nou trend în modă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult