Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șapte indivizi au ajuns în arestul Poliției Dâmbovița după ce și-au împărțit pumni și picioare în fața unui local

Your browser doesn't support HTML5 video.

Șapte indivizi au ajuns în arestul Poliției Dâmbovița după ce s-au bătut în fața unui local. Bătăușii erau în conflict de mai multă vreme, povestesc apropiații, iar când s-au întâlnit în fața barului s-au luat la ceartă, apoi și-au împărțit pumni.

Trei dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale. Scandalul a avut loc în localitatea Scheiu de Sus. Unii dintre combatanţi susţin că au încercat să aplaneze conflictul, dar s-au trezit și ei sub ploaia de lovituri.

Florin Haică, martor: ”A aruncat și ei, au aruncat și ai noștri, din clanul nostru. S-o fi lovit. Uitați unde am ajuns și eu”. Aurelia Cornea, sora victimei: ”I-a dat în cap, se aude că o femeie. Nu e bine, erau nași, el i-a botezat copiii și uite unde s-a ajuns de la o ceartă soră-mea, m-a lăsat lat!”

Martorii au povestit că s-au adăpostit repede când au văzut că lucrurile scapă de sub control și au sunat la 112. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de polițiști.

În urma scandalului, 7 dintre bărbați, cu vârste între 18 și 46 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore. Sunt acuzați de încăierare, distrugere, lovire și alte violențe, amenințare, dar și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Dacă vor fi găsiți vinovați riscă să își petreacă următorii ani în spatele gratiilor.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult