Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiță de cinci ani a căzut de la geam și a supraviețuit. A picat în gol de la etajul cinci

O copilă în vârstă de cinci ani ar fi căzut de la etajul cinci al blocului în care locuiește, situat în Sectorul 3 al Capitalei.  

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției 12. De asemenea, un echipaj de prim-ajutor ajuns la adresa copilui și a transportat-o pe aceasta la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. Se pare că fetița a supraviețuit după acest incident.

„La data de 16 decembrie 2023, Poliția Capitalei - Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, o minoră, în vârstă de 5 ani, ar fi căzut de la etajul 5 al blocului în care locuiește, situat în Sectorul 3. În cauză, polițiștii Secției 12 efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă, urmâ a fi sesizată unitatea de Parchet competentă”, transmite Poliția Capitalei.

Conform unor surse, incidentul s-a petrecut pe strada Baba Novac din Capitală. Copila s-ar fi aflat acasă cu mama sa când a căzut de la etaj. 

Se pare că fetița se juca în apropierea bradului de Crăciun, poziționat foarte aproape de fereastră, a deschis geamul și, din neatenție, s a dezechilibrat si a căzut.

Citește și
pompieri bacau
Explozie puternică într-un bloc din Bacău. Bucăți mari din ferestrele imobilului s-au înfipt în clădirile din jur

Minora ar fi fost găsită în spațiul verde al blocului. După ce a fost stabilizată, copila a fost preluată și transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, la secția de terapie intensivă. Aceasta prezenta leziuni in zona capului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult