Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O angajată a unei săli de jocuri de noroc a fost atacată și violată. Suspectul a plecat apoi cu toți banii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat ar fi violat și jefuit o tânără angajată a unei săli de jocuri de noroc în Brașov.

Bărbatul de 35 de ani a fost identificat și prins pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din local. Nu este exclus că individul, client fidel, să fi premeditat fapta. La plecare, a amenințat victima cu moartea și a luat toți banii din încasări, în jur de 15.000 de lei.

Era ora 10:45 de minute când bărbatul de 35 de ani a intrat în sala de jocuri, unde mai fusese de câteva ori. Nu mai era niciun alt client înăuntru, iar de serviciu era o singură angajată, tânăra de 19 ani.

Radu Nastac, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov: „A pătruns într-o zonă inaccesibilă publicului, unde ar fi intreținut raporturi sexuale fără consimtământul persoanei vătămate. Ulterior, prin constrângere, ar fi sustras și o sumă de bani din caseria sălii de jocuri”.

Suspectul s-a făcut apoi nevăzut, dar nu înainte de a amenința victima că o omoară dacă spune ceva. Scenele fuseseră, însă înregistrate pe camerele de supraveghere ale localului, iar anchetatorii, alertați de tânără, au pornit în căutarea făptașului.

Citește și
visarion alexa
Apar alte femei care îl acuză pe Visarion Alexa de atingeri nepotrivite. O tânără vorbește chiar de un viol

Martor: „Am văzut agitație, am văzut poliția, am văzut fata care stătea, drăguța de ea, plângea, o altă fată o îmbrățișa. Era la fel de micuța ca mine, cu puterea bărbatului nu te poți pune”.

Sala de jocuri se află pe o stradă intens circulată din Brașov, iar la ora agresiunii era foarte multă lume în zonă, la cumpăraturi. Însă nu a auzit nimeni nimic. Vânzătoarele de la magazinele din preajmă sunt marcate de incident.

Femeie: „Și acum, ziua, mai ales că s-a întâmplat ziua, am tendința să încui ușa”.

Femeie: „Nu mai știu să zic în ce fel de lume trăim, că numai rele aud”.

Acuzat de viol, tâlhărie și influențarea declarațiilor, suspectul și-a petrecut noaptea în arest. Anchetatorii spun că nu este cunoscut cu antecedente.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult