Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un tânăr își dă foc în Râmnicu Vâlcea. Era trist pentru că nu își găsea un loc de muncă

Your browser doesn't support HTML5 video.

O întâmplare terifiantă s-a petrecut, marți dimineață, în orașul Râmnicu Vâlcea. Un tânăr de 19 ani a murit după ce și-a dat foc, în plină stradă, în fața unei săli de pariuri sportive.  

Inițial, polițistii nu au avut niciun indiciu despre vicimă dar, pe parcursul cercetărilor au aflat că tânărul, care terminase anul trecut o școală profesională, era foarte trist că nu își găsise de lucru.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

O cameră de supraveghere a surprins ultimele clipe de viată ale tânărului de 19 ani. Cu opt minute înainte de ora 9:00, băiatul ajuns în fața sălii de pariuri sportive. Calm își face de lucru preț de câteva secunde, apoi face gestul fatal. Pe trotuar treceau câțiva oameni care, însă, n-au apucat să intervină. Unul a sunat la 112.

Femeie: „Era o vâlvătaie. A venit ambulanța, pompierii, dar era mort”.

Citește și
Sukhoi Su-24
Dovada că oamenii lui Putin dorm în post. Un bombardier rusesc a fost incendiat fără ca autoritățile să știe ceva | VIDEO

Ancheta declanșată imediat i-a condus pe polițiști la familia tânărului care ar fi povestit că băiatul a terminat anul trecut o școală profesională de mecanici auto, dar nu își găsise de lucru deși depusese CV-ul la mai multe companii. Asta îl făcea să fie foarte trist în ultima perioadă.

Poliția va verifica toate imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a stabili traseul parcurs de victimă. Vor să afle și dacă nu cumva tânărul pierduse bani la pariurile sportive și a ales special acest loc, în semn de protest.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult