Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi adolescenți din Suceava, transportaţi la spital după ce au fost loviți pe trecerea de pietoni de un șofer băut

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi adolescenți din Suceava au fost loviți în plin pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un șofer băut. Cele două victime au fost rănite și transportate la spital cu traumatisme.

Incidentul a avut loc joi seară pe o stradă din Suceava. Cei doi adolescenți, o fată în vârstă de 16 și un băiat de 17 ani, au vrut să traverseze strada pe trecerea de pietoni.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum amândoi sunt loviți în plin și aruncați la câțiva metri distanță. Mai mulți oameni aflați în zonă au sărit să le ofere primul ajutor. Fata de 16 ani a fost grav rănită și și-a pierdut conștiința în urma impactului.

Ambii adolescenți au fost transportați la spital. Șoferul a fost verificat cu aparatul etilotest și a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și
politie
Doi bărbaţi au fost răniţi în urma unui accident rutier în care au fost avariate cinci autoturisme în Pitești

Vineri dimineață, băiatul a fost externat, iar fata a rămas internată la Neurochirurgie. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult