Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Se deschide o fabrică de 60 de milioane de euro în România. Va avea peste 350 de angajați

Un producător important de aparate de încălzire, ventilație și aer condiționat va deschide o fabrică în parcul industrial PWP Bucharest North, din judeţul Prahova, în urma unei investiții de 60 de milioane de euro.  

„Groupe Atlantic, unul dintre liderii industriei HVAC (încălzire – ventilaţie – aer condiţionat), va deschide o fabrică şi în România, în parcul industrial PWP Bucharest North, din judeţul Prahova. Cu 31 de situri industriale şi 43 de locaţii comerciale, grupul este deja prezent pe 5 continente, urmând să se extindă şi la noi în ţară. În noul sit se vor investi 60 de milioane de euro, bani folosiţi pentru a asigura cele mai bune condiţii de muncă, cu utilaje şi aparatură 100% noi”, anunţă compania.

Cu o suprafaţă totală de 145.000 m², din care 31.000 m² spaţiu ocupat de clădiri, fabrica va începe producţia de cilindri de apă caldă şi plăci de boilere, pentru mai multe branduri din portofoliul companiei. Activitatea companiei va începe în ultimul trimestru din 2024, iar până în 2026 echipa care va lucra la locaţie va ajunge la 370 angajaţi.

Primii angajaţi şi-au început deja activitatea la fabrică, pregătind terenul pentru ca de la mijlocul anului 2024 să fie primite primele utilaje, urmând ca producţia să înceapă la finalul aceluiaşi an.

„Am început operaţiunile la noua unitate din România pentru a dezvolta, produce şi livra cilindri de apă caldă pentru uz casnic eco-eficienţi, de înaltă calitate, la un preţ accesibil”, afirmă Tomasz Juda, manager fabrică.

Citește și
Alstom
Primul tren nou cumpărat de România în ultimii 20 de ani va ajunge în țară sâmbătă seara | FOTO

Groupe Atlantic are peste 13.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri netă de 3,2 miliarde de euro global şi oferă soluţii şi sisteme pentru încălzirea şi răcirea apei şi a aerului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult