Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Hală din Câmpia Turzii distrusă complet de un incendiu. Trebuia inaugurată în 2020

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incendiu joi dimineaţă la o hală aflată în construcţie din Câmpia Turzii, judeţul Cluj. 4000 de metri pătraţi de acoperiş au ars.

 

Locuitorii din zona au primit avertismente prin RO Alert că sunt expuşi unor degajări mari de fum. Hala în care s-au investit patru milioane de euro a fost complet distrusă. Din primele cercetări, focul a pornit de la un scurtcircuit.

 

Alarma s-a dat în această dimineaţă la ora 7:30, când deja flăcările erau foarte mari! Hala care se afla în construcţii urma să fie inaugurată luna viitoare.

Paznic hală: "A ieşit fum pe sub uşă, pe camera nu se vedea nimic. Am deschis uşa, am văzut că e fum, am chemat oamenii care au venit pe 7 la lucru, pompierii. Nu ştiu de la ce s-a aprins. Erau materiale inflamabile înăuntru că ziua se lucra."

Două ore au trudit pompierii veniţi cu cinci maşini de stingere şi două autoscări.

Citește și
incendiu
Incendiu puternic la Curtici. Activitatea polițiștilor de frontieră a fost îngreunată

Andrei Biriș, purtător de cuvânt ISU Cluj: "Am fost solicitaţi să intervenim la o incendiu de amploare în Câmpia Turzii, a fost afectată primul nivel al clădirii plus acoperişul pe 4.000 de metri pătraţi. Nu au fost persoane rănite până în acest moment, flăcările au fost stinse. Urmează stingerea focarelor care ard mocnit."

Muncitor: " Pe când am ajuns am văzut flăcările. Nu mai puteam face nimic. Erau ceva bazine înăuntru."

Nimeni nu a fost rănit în incendiu, însă pagubele sunt enorme. Surse din ancheta spun că hala nu era încă asigurată, întrucât era în construcţii. Dorin Lojigan, primar Câmpia Turzii: "Este cea mai mare investiţie care se face în Câmpia Turzii. Anul viitor trebuia inaugurată, să se finalizeze lucrările. A produs pagube doar materiale."

Pompierii au deschis o anchetă că să afle exact de la ce a pornit incendiul.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult