Modifica setarile cookie
Toate categoriile

În ce stare se află fetița de patru ani din Iași, care a ajuns la spital după ce a căzut într-un iaz

Fetiţa adusă în comă la spitalul de copii din Iaşi, după ce a căzut într-un iaz, are şanse minime de supravieţuire, afirmă medicii ieşeni.

Ea a fost adusă, vineri seară, în stare de comă la spitalul de copii „Sfânta Maria” din Iaşi, suferind un nou stop cardiorespirator în această unitate medicală.

Fetiţa a fost resuscitată, dar starea sa este una critică.

„La noi, fetiţa a ajuns în stare generală foarte gravă. A mai prezentat un stop cardiorespirator, resuscitat. În momentul de faţă este în Secţia de Terapie Intensivă, cu o comă gradul patru, iar prognosticul este foarte rezervat. Şansele de supravieţuire sunt minime”, a declarat sâmbătă medicul Cătălina Ionescu, purtător de cuvânt al spitalului de copii „Sfânta Maria” din Iaşi. Fetiţa de patru ani a fost internată în comă, vineri seară, la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, după ce a căzut într-un iaz din zona localităţii ieşene Podu Iloaiei La faţa locului s-au deplasat două echipaje medicale, victima intrând în stop cardiac. Ea a fost resuscitată, iar ulterior internată în stare de comă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult