Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 30 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii au parte de surprize

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 30 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să ne putem salva o prietenie, o căsnicie, un parteneriat de afaceri şi să ne şi distrăm, c-avem motive, e sărbătoare!

Vibraţia zilei este 3 şi e bine să ne spunem oful.

 

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Apar noutăţi, oameni care va căuta, vă scot la-ntâlnire, o să primiţi şi cadouri, şi vă puteţi duce şi în vizită la vreun sărbătorit.

 

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2019 CAPRICORN

 

O să aflaţi nişte veşti care să v-ajute să intraţi într-o afacere, sau să recuperaţi o relaţie, o căsnicie, să fiţi din nou împreună cu fiinţa pe care o iubiţi.

 

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Sunt câteva evenimente de la care n-aţi vrea să lipsiţi, sunt oameni care contează pentru voi şi o să vă aranjaţi în aşa fel programul încât s-ajungeţi să-i vedeţi.

 

Citește și
Horoscop 28 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 28 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii primesc o sumă importantă de bani
HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2019 PEȘTI

 

O să puteţi da o fugă în alt oraş, dacă acolo are loc o nuntă, sau poate vă-ntâlniţi cu cineva ca să luați nişte decizii de viaţă în doi, probabil.

 

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2019 BERBEC

 

Se poate să primiţi un semn de apreciere, de recunoaştere din partea unor oameni pentru care aţi lucrat şi vă dau ok-ul ca să continuaţi munca respectivă.

 

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2019 TAUR

 

Poate-aveti o petrecere în familie şi o să fie o atmosferă febrilă, poate e o logodnă, ori se botează un coipil, e ceva emoţionant.

 

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2019 GEMENI  

Se poate s-aveţi nişte obligaţii de familie, după care o să ieşiţi în doi pe undeva, la vreun party, la ziua cuiva de nume, o să vă oferiţi un respiro.

 

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2019 RAC

 

Se iveşte ocazia să vă aduceţi în viaţa voastră pe acel cineva la care nu puteţi renunţa pentru că este completarea voastră şi vreţi să fiţi împreună pentru totdeauna.

 

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2019 LEU  

Aţi putea ieşi la un restaurant dacă vreţi să le faceţi cinste prietenilor pentru onomastică, sau v-aţi găsit serviciu, v-aţi luat casa.

 

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

Vă pregătiţi de nuntă, e ceva care va pune la cheltuială, dar o să fie distracţie, şi un prilej să vă-ntâlniţi cu oamenii pe care-i iubiţi.

 

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2019 BALANȚĂ  

O să vă puteți exprima un punct de vedere, să vorbiţi în public, şi să daţi de suporteri care să se conecteze la ideile voastre, să obţineţi un succes răsunător.

 

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2019 SCORPION

 

Voi daţi refresh relaţiilor, vă-ntâlniţi cu toţi cei cu care-aveti multe în comun şi o să puteţi începe proiecte noi, să vă reinventaţi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult