Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fiul lui Piedone ar putea candida la Primăria Sectorului 5 din partea AUR

Deputatul PSD Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, ar putea candida pentru Primăria Sectorului 5 din partea AUR.  

Fiul lui Piedone ar fi vrut să candideze din partea PSD, însă Marcel Ciolacu se opune, au declarat surse politice pentru news.ro.

Ciolacu l-ar prefera pentru această funcție pe Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei în Guvernul Grindeanu.

Vlad Piedone negociază acum cu AUR. Piedone junior preferă o candidatură din partea PSD întrucât pe listele acestui partid a fost ales deputat la alegerile din 2020.

Marcel Ciolacu nu vrea însă să asocieze imaginea PSD cu Piedone, conform acelorași surse. În plus, liderul PSD a fost deranjat de atitudinea lui Piedone senior, care, aflat în închisoare, face lobby intens pentru candidatura fiului său. Potrivit unor surse din conducerea PSD, Marcel Ciolacu i-a transmis lui Cristian Popescu Piedone că nu-i poate dicta candidatul din detenţie. Se pare că în cele din urmă PSD va stabili de comun acord candidatul pentru primăria Sectorului 5

Citește și
ion radoi - piedone
Cum a negociat Ion Rădoi cu primarii Piedone şi Robert Negoiţă. Câte spații comerciale a cerut Piedone

Potrivit sondajelor AUR, Vlad Popescu-Piedone ar câştiga detaşat funcţia de primar al Sectorului 5. Tatăl său, Cristian Popescu Piedone, a plecat de la primăria Sectorului 5 după ce a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul Colectiv.

Favoritul PNL pentru candidatura la Sectorul 5 este Mario De Mezzo, în prezent director adjunct al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor (ORDA). USR şi-a desemnat deja candidatul: liderul filialei Sector 5, Alexandru Dimitriu, fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei. Prefectul Capitalei, Toni Greblă (PSD), a semnat pe 12 iunie ordinul prin care funcţia de primar al Sectorului 5 este declarată vacantă. Conform legii, în termen de 90 de zile, Guvernul trebuie să organizeze alegeri parţiale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult