Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeia găsită moartă pe un câmp din Petroșani lucra ca prostituată. Ar fi fost ucisă de un client. „Nu deranja pe nimeni”

Your browser doesn't support HTML5 video.

În Hunedoara, polițiștii sunt în alertă de mai bine de 48 de ore și încearcă să afle cine a omorât-o pe femeia găsită fără suflare într-o zonă cu vegetație deasă, în Petroșani.

Victima ar fi practicat prostituția și se bănuiește că ucigașul ar putea fi unul dintre clienți. Dar cum crima a avut loc acum câteva zile, operațiunile de prindere sunt dificile.

Victima criminalului pe care polițiștii din Hunedoara îl caută de aproape 48 de ore este Maria Stroia, o femeie de 35 de ani, despre care surse din anchetă spun că practica prostituția.

Maria a fost găsită fără viață, aruncată pe un teren viran din apropierea unui fost poligon de trageri al Jandarmeriei din Petroșani, ascunsă printre resturi de vegetație. Niște tineri care se plimbau pe acolo cu bicicleta i-au găsit întâmplător trupul.

Anchetatorii bănuiesc că Maria a fost ucisă în altă parte. Era moartă de mai multe zile, au stabilit legiștii.

Citește și
dan pintilie
Prejudiciu de 12 milioane de euro în dosarul de contrabandă în care este vizat și Dan Pintilie, „regele artificiilor”

Pentru prinderea criminalului, polițiștii au ridicat mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere ale localnicilor și până acum au fost vizionate sute de minute de înregistrare. Nici urmă de suspect.

Una dintre ipoteze este că Maria ar fi fost ucisă de unul dintre clienții ei. Femeia obișnuia să îi racoleze din zona gării din Petroșani. Și acolo au mers polițiștii ca să dea de urma criminalului.

Femeie: „Era prostituată, dar nu deranja pe nimenea. Am tot întrebat de ea, dar zicea cineva că poate nu mai făcea bani.”

Bărbat: „De trei săptămâni nu am mai văzut-o.”

Bărbat: „Ea mereu venea aici, bea cafeaua, glumea, râdea. Sperăm să afle Poliția mai multe despre cine a omorât-o.”

Un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara conduce ancheta în cazul morții Mariei. Fără un suspect încă prins, instituția a transmis doar că se fac cercetări pentru ucidere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult