Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două persoane, surprinse de prăbuşirea unui mal de pământ, în Vâlcea. Una dintre ele este complet acoperită

Două persoane au fost surprinse de prăbuşirea unui mal de pământ, miercuri după-amiază, în localitatea Sineşti din judeţul Vâlcea.

Update A doua victimă, cea care la începutul intervenției era acoperită în totalitate de pământ, a fost extrasă de pompierii militari și predată, conștientă și cooperantă, echipajelor medicale prezente la fața locului.

Știre inițială Echipajele de salvatori au scos una dintre victime şi fac eforturi pentru a ajunge la cea de-a doua, care este complet acoperită cu pământ.

„Echipajele operative sosite la locul evenimentului au constatat că o persoană este surprinsă până la brâu, iar cea de-a doua este acoperită complet. Echipele de intervenţie au reuşit extragerea persoanei surprinsă pe jumătate de malul de pământ, pe care au predat-o, conştientă, echipajului SMURD”, transmite ISU Vâlcea. La ora transmiterii acestei ştiri, salvatorii fac eforturi pentru extragerea celei de-a doua persoane. Acolo se află forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drăgăşani şi Staţiei de Pompieri Grădiştea. Acestea acţionează cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, un container multirisc, un autocamion cu materiale de construcţii, în zonă fiind trimise şi mai multe echipaje medicale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult