Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi bărbaţi au înjunghiat trei persoane pe terasa unui bar din Botoşani. Indivizii au fost reţinuţi

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Botoşani pentru tentativă de omor, ei fiind acuzaţi că au agresat şi înjughiat trei persoane, iar scandalul a avut loc pe terasa unui bar.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi miercuri, prin apel la 112, că pe terasa unui bar, din comuna Călăraşi, are loc un conflict între mai multe persoane.

„În jurul orei 19:30, între cinci persoane aflate pe terasa barului a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia doi bărbaţi, de 32 şi 48 de ani ar fi lovit victimele, în vârstă de 21, 15 şi 45 de ani şi ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor înţepător acestora, provocându-le leziuni fizice care au necesitat transportul la o unitate spitalicească”, au precizat poliţiştii.

Potrivit anchetatorilor, adolescentul de 16 ani și-a găsit sora mai mică, de 14, în compania unui bărbat de 32 de ani. Furios, băiatul și-a sunat tatăl, care a venit și el la bar.

Între ei și bărbatul de 32 de ani a izbucnit o ceartă. La un moment dat, individul și încă un bărbat de 48 de ani, aflat și el în local, i-au atacat cu cuțitele pe cei doi. Rănit a fost și un tânăr de 21 de ani care le-a sărit în ajutor tatălui și fiului.

Citește și
police do not cross crima
O femeie și-a înjunghiat mortal iubitul în spate de Ziua Îndrăgostiților. Cum a reacționat la sosirea poliției

Toate cele trei victime au fost transportate la spital cu răni serioase la gât și la cap. Între timp suspecții au fost găsiți de polițiști și reținuți, pentru tentativă de omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult