Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Clipe de coșmar pentru o tânără din Timișoara tâlhărită pe stradă. S-a luptat cu agresorul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Momente cumplite pentru o tânără din Timișoara, tâlhărită în plină stradă. Un individ a imobilizat-o și a amenințat-o, cerându-i să îi dea banii și telefonul.

Tânăra a ripostat și, în cele din urmă, agresorul a plecat doar cu rucsacul victimei. Tâlharul a fost reținut câteva ore mai târziu, de polițiști.

Individul de 19 este din Bacău și lucrează în Timișoara. Era aproape de miezul nopții când a început s-o urmărească pe tânăra de 22 de ani, pe stradă. După ce s-a asigurat că nu-l vede nimeni, a atacat-o.

Atacul s-a întâmplat în Calea Lipovei, cartier de la marginea orașului. Individul a imobilizat-o pe tânără și a dus-o între blocuri într-un loc neiluminat. Aurora Voicilă - purtător de cuvânt IPJ Timiş: “La intersecția cu Aleea Arcaților i-a acoperit gura pentru a o împiedica să ceară ajutor. A fost imobilizată la sol și amenințată cu un cuțit pe care pretindea că îl are asupra sa în vederea oferirii telefonului mobil și banilor”.

Tânăra n-a cedat amenințărilor. Dimpotrivă, s-a luptat să scape din mâinile lui.

Citește și
mascati in duba
Indivizii care au lovit și tâlhărit o bătrână din Dâmbovița au fost prinși. Cine sunt aceștia

Aurora Voicilă - purtător de cuvânt IPJ Timiş: “Tânăra a opus rezistență și a reușit să se ridice moment în care agresorul i-a sustras prin violență rucsacul și a fugit părintre blocuri”.

Polițiștii l-au identificat pe agresor câteva ore mai târziu. Lucra pe un șantier din apropiere. Au recuperat şi rucsacul fetei, iar acum tânărul este acuzat de tâlhărie calificată.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult