Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce destinații exotice au ales românii pentru Sărbătorile din acest an. Unii l-au așteptat pe Moș Crăciun la piscină

Your browser doesn't support HTML5 video.

Departe de familie și de mâncarea tradițională au fost și români, care au petrecut Crăciunul în țări exotice, la soare și temperaturi de peste 30 de grade.

L-au așteptat pe Moș Crăciun la piscină și au organizat petreceri pe plajă. Mulți dintre ei vor rămâne să petreacă și Revelionul peste hotare.

Maria și Mircea au cumpărat bilete de avion pentru întreaga familie și au plecat de Crăciun în Maldive. Pătrunși de spiritul Crăciunului, s-au bucurat de apa turcoaz și de nisipul alb, iar la prânz s-au plimbat cu Moș Crăciun pe faleză.

Maria și Mircea: „Am ales să facem sărbătorile cu familia și atmosfera este foarte OK. Afară sunt 29 de grade, pe zi 33. E perfect! Senzațional! Sărbători fericite tuturor!”.

Ines, fiica: „În Maldive este superb! Sărbători fericite și Crăciun Fericit!”.

Citește și
masa ambasada britanica
Masă de Crăciun cu mâncăruri tradiționale românești, la Ambasada Britanică din București. Au dat noroc cu chiftele VIDEO

În schimb, Cristina și soțul ei aveau de trei ani planificată o călătorie în Vietnam. La hotelul unde sunt cazați au fost organizate mai multe petreceri, iar Moș Crăciun i-a vizitat pe turiști la piscină. Au cântat, au dansat și și-au făcut noi prieteni.

Cristina Willows: „Suntem la hotelul unde stăm, pe plajă, unde este organizat un barbeque pe plajă pentru ziua de Crăciun și tocmai am asistat la o cerere în căsătorie, un domn vietnamez a cerut-o în căsătorie pe domnișoară care cântă. A fost foarte emoționat. A mers, a cântat cu ea și apoi a cerut-o în căsătorie”.

Pline de turiști, inclusiv români, au fost și plajele din Zanzibar.

Un Crăciun diferit și plin de adrenalină au avut și pasionați de sporturi extreme din Constanța. Anul acesta își petrec sărbătorile în Cape Town, în Africa. De o săptămână, zmeele îi poartă pe valuri.

Andrei: „Am ales Africa de Sud pentru că este una dintre cele mai bune destinații de katesurfing din perioada iernii. Este o perioadă perfectă pentru că este cald afară, iar vântul bate foarte tare. Este o senzație extraordinară pentru sporturi, dar condițiile de aici nu ți le poate oferi niciun loc din lume”.

Călin: „Am avut o sesiune grea, vântul puternic, abia am putut să țin kate-ul și uite așa se sărbătorește un Crăciun la mare, la soare”.

Mulți alții își pregătesc de acum bagajele pentru vacanța de Revelion. Un astfel de sejur implică, însă un buget generos. În Zanzibar, pentru șapte nopți de cazare, pachetele încep de la 800 de euro, în Maldive de la 1.100 de euro, în timp ce pentru un Revelion în Dubai, ofertele încep de la două mii de euro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult