Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Atenţionare de călătorie pentru Belgia. Avertismentul transmis de MAE

Ministerul Afacerilor Externe a transmis o atenționare de călătorie pentru Belgia din cauza unei greve a personalului companiei aeriene Brussels Airlines.  

Cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Regatul Belgiei sunt sfătuiți să consulte cu atenție paginile bruxelles.mae.ro și mae.ro.

În Belgia este programată o grevă a personalului companiei Brussels Airlines, care va dura trei zile.

Greva va avea loc începând de miercuri, 28 februarie, până vineri, 1 martie. MAE avertizează că vor fi perturbări considerabile în rețeaua companiei aeriene.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +32(0)23475338, +32(0)23441658, +32(0)23436935, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center-ului în regim de permanență.

Citește și
MAE
MAE: Posibile perturbări ale circulaţiei feroviare ca urmare a grevei naţionale a controlorilor feroviari din Franţa

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, pot apela la telefonul de permanență al Ambasadei României în Regatul Belgiei: +32(0)497428663.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult