Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anunțul lui Kim Kardashian privind numele liniei de lenjerie intimă Kimono

Kim Kardashian West a reacționat la acuzaţiile de apropriere culturală după ce şi-a numit noua linie de lenjerie modelatoare "Kimono", scandalizând opinia publică din Japonia.

Vedeta de reality TV a fost criticată pentru noua sa colecţie de lenjerie modelatorare, a cărei denumire face referire atât la numele său, cât şi la îmbrăcămintea tradiţională japoneză.

Mai multe imagini găsiți în galeria foto a acestui articol

Mulţi au declarat că asocierea kimono-ului cu lenjeria de corp este lipsită de respect şi au acuzat-o pe vedetă de "apropriere culturală".

Într-o declaraţie făcută New York Times, Kardashian West a precizat că şi-a dorit ca linia sa de lenjerie să "aducă un omagiu frumuseţii şi detaliilor" kimono-ului.

Vedeta nu va schimba numele controversatei linii de lenjerie

 

Citește și
Kim Kardashian
Kim Kardashian a revoltat toată Japonia cu noua sa lenjerie intimă

"Înţeleg şi am un respect profund pentru semnificaţia kimono-ului în cultura japoneză. Brand-ul meu are în centru incluziunea şi diversitatea şi sunt incredibil de mândră de ce va urma", a declarat vedeta.

Kardashian West, în vârstă de 38 de ani, a precizat totodată că nu are intenţia de a schimba numele controversat a liniei sale de lenjerie.

Kimono-ul este o îmbrăcăminte tradiţională japoneză, cu mâneci lungi şi largi, ale cărei părţi sunt prinse cu o centură numită obi.

Potrivit specialiştilor de la Victoria & Albert Museum, termenul de "kimono" a fost folosit pentru prima oară la mijlocul secolului al XIX-lea şi înseamnă "lucrul purtat" - însă purtarea acestei îmbrăcăminţi are o istorie cu mult mai lungă.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult