Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pacient cu hemoragie intracraniană, certat de medici și trimis să se trateze acasă. A fost internat apoi în stare gravă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este anchetă la Spitalul din Dorohoi, după ce o femeie din județul Botoșani a relatat pe o rețea socială cum soțul ei nu ar fi fost îngrijit cum trebuie în unitatea medicală.

După câteva ore, omul a fost internat în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Conducerea Spitalului din Dorohoi a verificat cazul pacientului în vârstă de 43 de ani după ce o postare a soției bărbatului a devenit virală pe o rețea socială. Potrivit femeii, pacientul care acuza dureri mari de cap ar fi fost apostrofat de angajații spitalului, ba chiar întrebat de ce nu s-ar fi tratat la domiciliu.

Omul a fost externat cu diagnosticul de episod depresiv, iar în câteva ore, după ce a condus până la Iași, a fost depistat, de fapt, la Spitalul de Neurochirurgie, cu o hemoragie intracraniană.

În apărarea lor, cei de la Dorohoi spun că au făcut tot ce puteau pentru pacient, în limita unui spital municipal, i-au făcut tratament și l-au trimis acasă cu recomandarea să meargă la un neurolog dacă simptomele persistă.

Citește și
Tragedie evitată de vecini, într-un incendiu din Cluj-Napoca. Un bărbat a fost resuscitat, iar mama imobilizată, evacuată
Tragedie evitată de vecini, într-un incendiu din Cluj-Napoca. Un bărbat a fost resuscitat, iar mama imobilizată, evacuată

Acum, bărbatul este internat în stare stabilă la Iași, iar neurochirurgii urmează să îi facă o nouă investigație pentru a stabili cauza hemoragiei. La acest moment, specialiștii iau în calcul un puseu de tensiune care să fi provocat afecțiunea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult